Tuesday, January 8, 2013

Perempuan itu.


Jadi perempuan tu banyak batasnya. Depan belakang kiri kanan atas bawah. Tertekan? Heh. Aku selalu dululah. Tapi sebenarnya banyak sebab kot Tuhan bataskan.

Dalam banyak-banyak batasan yang aku rasa paling kena bataskan adalah kemesraan yang melampau dengan kaum bertentangan. Eh, doesn't mean I'm perfect kay. Me also have a lot of weakness. A LOT. But I think as perempuankan, we should jangan nak rajin sangat kot tegur lelaki-lelaki ni senang sangat. Cos I tell you what, dorang ni dekat belakang kita kemain haaa, bergosip. And sometimes they just want to testlah kita ni orang macammana.

Biar dikata sombong dari dipandang murah :)

p/s : Nak saling mengingati tak semestinya bertudung labuh, berserban tebalkan? Just take it or leave it or correct it.

Sekian tazkirah saya pada malam yang hangat ni. Chiaoo~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...