Tuesday, January 8, 2013

Perempuan itu.


Jadi perempuan tu banyak batasnya. Depan belakang kiri kanan atas bawah. Tertekan? Heh. Aku selalu dululah. Tapi sebenarnya banyak sebab kot Tuhan bataskan.

Dalam banyak-banyak batasan yang aku rasa paling kena bataskan adalah kemesraan yang melampau dengan kaum bertentangan. Eh, doesn't mean I'm perfect kay. Me also have a lot of weakness. A LOT. But I think as perempuankan, we should jangan nak rajin sangat kot tegur lelaki-lelaki ni senang sangat. Cos I tell you what, dorang ni dekat belakang kita kemain haaa, bergosip. And sometimes they just want to testlah kita ni orang macammana.

Biar dikata sombong dari dipandang murah :)

p/s : Nak saling mengingati tak semestinya bertudung labuh, berserban tebalkan? Just take it or leave it or correct it.

Sekian tazkirah saya pada malam yang hangat ni. Chiaoo~


5 comments:

Anonymous said...

Jom tgk peplum pelbgai saiz,jubah yg sepasg dgn tudung,tudung dll di http://dkapparels.blogspot.com/

Cara Cepat Hamil said...

Sangat menarik artikelnya bu.

UnaChenta said...

Biar dipandang sombong dari dipandang murah.. setuju dgn statement ini hehe..

UnaChenta said...

Biar dipandang sombong dari dipandang murah.. setuju dgn statement ini hehe..

Bos Klik said...

BEST SELLER PRODUK
TOKO ACHONG - HUA


- Alat Bantu Sex Pria

- Alat Bantu Sex Wanita

- Cream Pembesar Payu Rara

- Kapsul Pembesar Payu Dara

- Kapsul Peninggi Badan

- Kecantikan

- Kesehatan

- Kondom Silikon

- Minyak Pembesar Penis

- Obat Kuat Pria

- Obat Pelangsing

- Obat Pembesar Penis

- Obat Penggemuk Badan

- Obat Penumbuh Rambut

- Obat Penyubur Sperma

- Obat Perangsang

- Penghilang Tatto Permanen

- Vakum Pembesar Penis

- Vakum Pembesar Payu Dara

- SELAMAT BERBELANJA -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...