Monday, August 1, 2011

Cinta : Geli Geli : Seks




Assalamualaikum and hello there! (gaya AnwarHadi) keh keh keh.



Ok first of all, aku nak bagitahu entri berdasarkan cinta, seks dan perempuan whatsoever ini akan di hasilkan di dalam dua entri mengikut permintaan sebahagaian daripada kalian di page Facebook 1001Perempuan tempoh hari.

Ok di dalam dunia yang serba moden dan di kelilingi dengan pertumbuhan serta kemajuan teknologi. Err macam shit betei je kan ayat macam karangan SPM.
Dalam dunia sekarang nie, yang macam macam kes di laporkan nie, yang semakin ramai perempuan nie korang agak agak berapa ramai yang pernah melakukan sex-before-marriage?
Dalam jumlah 1000 responden kalau di buat kajian, aku boleh kata around 80% surely akan kata diorang pernah lakukan One Night In Paris  dengan dia punya awek/pakwe.

Pernah tak korang terfikir camna boleh jadinya macam nie? Apa sebab utama?
Nak kata kurang pendidikan, sangat sangat cilake bunyinya ye dak?
Nak kata kurang kasih sayang, boleh juga.

Kebiasaannya ada stage dalam perhubungan yang berkaitan dengan seks ni.

Baru Kenal
Ok masa nie masing masing perangai dah macam malaikat dah. Bila mesej segala hadis keluar. Nak nak pihak lelaki. Ayat manis gula batu! Biasalah nak dapat pelanduk kena pakai umpan terbaik ye dak? Masa nie kalau tersentuh tangan pun mintak maaf segala kata tak sengaja.

 Dialog tipikal
L : You tau tak kenapa lelaki lebih dalam segalanya? Sebab lelaki itu seorang Imam.
P : Itu I taulah. Tapi you boleh ke jadi imam I nanti nie?
L : Eh boleh la. I dah biasa jadi imam dalam hostel dulu. Eh terpegang dada u pulak. Maaf.
P : Kalau ada perkataan TER tu takpe. *blushing.



Sebulan Keatas 
Masa nie perempuan biasanya sudah gila bayang habis dengan pakwe diorang. Semua rasa kasih rasa sayang dah di curahkan kepada pasangan. Masa nie jugaklah diorang anggap pasangan diorang tu lah their-future-husband. So ringan ringan or geli geli bukan satu masalah. Jantan tu future husband, so segala bekas bekas finger print dekat tubuh tu, jantan tu jugaklah yang kena mamah kena hadam bila dah jadi husband nanti. Keluar malam berdua pun dah jadi halal. Tengok wayang pilih seat paling hujung sekali. Orang tengok filem yang dia dok buat filem jugak. Skrip dalam filem tu takdelah mendesah mendengus segala. Tup tup ada sound effect suara gaya gaya Sora Aoi. Keluar wayang bagi yang free hair tutup leher pakai rambut lurus rebonding dia tu cover takut orang nampak gigitan pelesit kat leher tu. Bagi yang bertudung, tudung pun habis serabai anak tudung pun hilang.

Dialog Tipikal
L : Cantiknya body you. Boobs you menawan macam Megan Fox!
P : *blushing. Mana ada. Biasa je. Anugerah Tuhan.
L : Tapi serius perfect! Rasa nak usap je. Boleh? *senyum kambing.
P : *tutupmuka. Nantilah tunggu tempat gelap.



Melebihi Tiga Bulan
Inilah tempoh klimaks. Dan ini jugalah masa yang sesuai kepada jantan bertanduk halimunan untuk menuai hasil setelah berbulan menabur kata kata manis. Tapi masa nie lah kata kata super-duper-manis akan di gunakan. Kiranya last shoot untuk mendapat hasil buruan. Ada yang lebih hebat, jantan belum mengayat pihak perempuan dah offer diri. Lagi lagi kalau yang sorry to say la. Yang muka tak berapa nak lawa tu, nak pikat jantan pakai muka confirm confirmlah tak laku ye dak? So aset apa yang ada tu lah yang di guna sebagai pemikat. Syurga dunia kata mereka.

Dialog Tipikal
L : You, I kan dah janji nak jadi husband terbaik untuk you macam Seth Tan tu.
P : I tau you baik sebab tu you suka peluk I erat erat kan taknak I pergi dari you. hikhik.
L : Pandai! I tengok video Ria Sakurai nie macam best je you. Jom cuba? Alaa nanti I juga yang jadi husband you. Takpalah I rasa dulu. Kan?
P : hikhik. Nakal la you nie. Btw ada tempat clear ke you? I nak bilik tanak kebun. Banyak nyamuk. hikhik.


Aku tak salahkan sesiapa dalam perkara ini. Tapi aku boleh kata perkara nie macam dah menjadi lumrah dalam masyarakat. Budak tingkatan satu pun ada video 3gp. Kalau simpan blue dalam fone tu lagilah toksah cerita.
Kepada cik cik awek atau bakal menjadi awek, aku nasihat jagalah diri baik baik. Simpan baik baik untuk suami yang di cintai. baru lah ada feel malam pertama. Talak di tangan suami. Buatnya masa malam pertama kena cerai tak ke haru jadinya? Lelaki nie kejam sebenarnya. Tapi tak semualah ye dak? Sesetengah.
Aku tegaskan lagi sekali. SESETENGAH. Err aku tak kejam.


16 comments:

Anonymous said...

fes!!!

*jap nak baca

Comek said...

Cik Anon haha.

Anonymous said...

buat bakal imamku, kuatkan imanmu untuk membimbingku tulang rusuk mu yang bengkok.

zzzz~ nice bhai.

Ninish

Comek said...

Nish bintang cerah insyAllah akan mendapat bulan yang terang.

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

:) first komen sini.

catherine- said...

err....
3 bulan?
kemainnn....

myMOONyet said...

dulu kapel tak pernah sampai 4 bulan. 3 bulan paling lama :P

Comek said...

@catherine : Kata orang nombor ganjil ada tuah. See bertuah jantan tu kan? keh keh keh.


@myMOONyet : err dulu aku couple seminggu pun pernah. haha.

Encik Psychopath said...

susah nak faham kalau bace dalam keadaan virgin.

abghani said...

benda sedap semua orang suka?????

haikalblank said...

haish. haish. haish.

bersusah dahulu, bersenang kemudian.

err...lepas mati, susah memanjang tak sudah. canteek...

hehe

Anonymous said...

....""Lelaki nie kejam sebenarnya. Tapi tak semualah ye dak?
Sesetengah.
Aku tegaskan lagi sekali. SESETENGAH.

........"Err aku tak kejam." ...
"Err aku tak kejam."..


so..yang buat entry ini laki2 lah??caya la sama lu. aku harap lu laki2 yg sudah brkhawin & xnaik syawat time tulis entry pasal 1001 perempuan.sahaja nak pesan,hati2 takut lu akan jadi lebih kejam dari entry lu ini

~nazaku~ said...

ehhh...dah "terend" ke?? rase2 nak dushyummm je balak2 hantu tu...

moga ada la yg jadi baik nti.. huhuhu.. Insya Allah...

Eyka said...

suke gila entri ni..terbaikk weyy! :)

-Faridz- said...

ske gk entry ni~

Comek said...

Jauhilah seks sebelum berkahwin. Kalau sangap sangat pun pakailah helmet untuk keselamatan. Bukan menggalakkan. Tapi untuk mencegah dari merana di masa hadapan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...