Friday, August 12, 2011

Search Keywords 1001 Perempuan Minggu Ini.

Minta maaf lah kalau asyik-asyik tangan ni je yang menaip entry. Para penulis yang lain ada banyak komitmen lain. Memandangkan tangan yang ni macam takreti nak rasa lenguh. Jadi tangan yang ni yang menaip lagi. Hihi. Takpe next time bila turn aku busy, penulis lain boleh tolong topupkan entry :P

Korang perasan tak kat blog ni ada satu tab 'pencerita'? Tapi bila di klik takde apa-apa kat situ. Sebenarnya sedang dalam proses mengisi ruangan yang kosong tu. Tunggu sikit masa lagi, boleh lah korang berkenalan serba sedikit dengan para penulis 1001 Perempuan. Tapi harapan lah kalau nak usha nombor telefon kan. Kami takguna telefon. Kami guna unggun api je kalau nak berhubung. Lagipun kami pemalu. Err oke rasa merapu.

Err sila guna mikroskop.
Harap-harap korang nampak lah kan tulisan kecik macam bakteria tu. Sejak reti printscreen ni, asyik nak main printscreen je. Search keywords minggu ni agak menarik perhatian aku. Rasa geligeli hati pulak ada keyword "melilin bulu" dan "ustazah pakai lingerie". Sambil garu garu kepala yang tak gatal, bersembur gak air liur aku bulan bulan puasa ni. 

"Melilin bulu". Apakah? Bulu kucing? Bulu tedi bear? Bulu ketiak? Haha. Kalau bulu yang dimaksudkan tu "Bulu tuuuuuttttt", perlu ke nak 'melilin bulu'? Kahkahkah. Mungkin mencukur akan menyakitkan disamping menjadikan kulit lembut gebu menjadi kasar menggerutu? Euuww? Atau mungkin kalau nak menggunting akan menyebabkan risiko tergunting benda yang tak patut digunting? Kalau tak dirapikan bimbang rumput tumbuh meliar dan menjadi kusut seperti sabut? Err. Jadi dengan cara inovatif lagi berkesan untuk merapikan bulu adalah dengan melilin? Ehem. Melilin? Apa pendapat korang? Ada ke yang pernah cuba? Girls, anyone? HAHA.

"Ustazah pakai lingerie". Main subject kat sini, kenapa ustazah je yang kau cari? Apa kau fikir ustazah tak pakai lingerie kah? Haha. Ustazah kalau tak silap aku, perempuan juga. Kenapa tidak untuk mereka berlingerie? Nak ber G-spot G-string pun tak salah rasanya. Haha. Pelik. Takpun sebenarnya keywords tu si pervert nak cari video 3gp. Video 3gp sekarang kan tajuk pelik pelik? *Kantoi selalu cari. :P

"Cara meningkatkan sifat keperempuanan". This one. Baguslah kalau ada perempuan yang teringin menajamkan sifat keperempuanan yang ada. aku harap bukan manusia macam Mak Jemah yang menaip keywords ni. Bertambah pula nyah kat melesia ni kang. Tapi kalau ada entry dalam blog ni berjaya menarik perhatian si pengkid atau lelaki Tom untuk kembali menjadi perempuan normal, kami penulis 1001P rasa gembira sampai rasa nak buat kenduri jemput semua pembaca je. Tapi kena collect sorang singgit dulu lah. Boleh?

"Darah istihadah seperti benang merah"? Ye eh? Aku pun taktau. Kenapa benang merah? Ada sesiapa boleh explain? 

Tu je. Sekali sekala off topic aku harap takpelah untuk korang. Sumtimes nak tahu juga macamana pembaca 1001P jumpa blog ni kat internet. Hihi. Walaupun agak kelakar keywords yang korang key in, at least korang dah menyumbangkan 'stats' 1001 Perempuan.

Terima kasih untuk pembaca setia kami yang tak jemu menyokong kami. Dah rasa macam retiss pun ada juga ni. Hihi.

Bye and Assalamualaikum. :*





11 comments:

catherine- said...

melilin bulu pubis??


astagaa~ hahaha!

dearly I D A said...

hahaha. ruang untuk bersitinjak bakal tertutup nampaknya. haha.

eszol raar said...

ni salah google


waxing jadi melilin



hahahahhaahahhaha




benang merah tu lain drpd benang emas ye

JIJI YU said...

muahhaa..ustazah pakai linggerie..geli aku

haikalblank said...

melilin bulu mata tu aku rasa.

tapi bab lingerie tu aku tak mampu nak positifkan lagi dah. HAHA

dearly I D A said...

zozol : ye aku rasa memang google direct ranslate waxing jadi lilin. kahkahkah.

HEROICzero said...

part melilin bulu tu la yang paling macam haram .

ahahahaha !

HEROICzero said...

part melilin bulu tu la yang paling macam haram .

ahahahaha !

HEROICzero said...

part melilin bulu tu la yang paling macam haram .

ahahahaha !

HEROICzero said...

3 kali gua teruja .

celaka meksis berukband .

okbai .

Pena Marhaen said...

melilin bulu tu amenda?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...