Sunday, September 25, 2011

#gadisbiasa


saya x perlu jadi cantik untuk diminati...
xperlu jadi cantik untuk tampil hot depan org ramai...

ok!
hey!
you!
gadis cantik sana!
ye ! kamu!
gadis2 yang bc entry ini!
ini untuk kalian!

tips jadi wanita idaman
  1. bertudung tu lebih baik dr free hair...sbb laki zaman skrg ni, buruk mn pon perangai dorg akan back to gadis bertudung jugak nak buat bini..
  2. x over tu lebih baik... jadi la gadis yang sedang2 je...
  3. bersolek? hmmmm terpulang kat korg...tp bg aku, natural beauty is better then...
  4. diam.... diam x bermakna  korg boleh dipijak hidup2 ok.... jadi diam yang berisi..bercakap bila perlu...
  5. xperlu tayang tubuh liuk lentok kalian ye...
  6. kasar sedikit lebih baik dari lembut selembutnya...
  7. jadi wanita yang cepat pick up supaya x senang kn tipu...
  8. lebih baik tonjolkan diri sendiri daripada korg selindung siapa diri korg...tp yang buruk sgt tu xpyh la tunjuk ye
  9. jadi gadis bijak!! 
  10. yang paling penting is korg jd la gadis yang matang buat keputusan, matang berfikir dan matang dalam buat tindakan....jangan nk cemburu lebih2 sgt ok!
aku ni saje nak bg tips mcmni sbb ak rs perempuan skrg ni ada mcm2 jenis..kadang2 kita xtau apa yang lelaki nak kan....so bg aku kalau nk jd outstanding tu boleh tp lebih baik jadi yang just nice...
xpayah nak over sgt... buat lek je...
ade member laki ak ckp, aku suka pompuan simple..ak xsuka pompuan lembut sgt..ak suka pompuan yang kasar sikit tp sdp mata tgk...
so jadilah gadis yang just nice....

ok! gunalah tips ni kalau korg rasa apa yang kau bagi ni membantu korg ye...

"its really hard to lost someone we love and sometimes we might think that love is actually nothing..."


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...