Wednesday, July 6, 2011

Little Things You Can Do For Your Boyfriend


1. Blowjob.
2. Spend the whole night together in a hotel room.
3. Increase your boobs size.
4. Make sure he get all those things he needs in life.
5. A new girlfriend from Spain.

In case you do not have any sense of humour, all the things listed up there was a joke. Kalau tak kelakar aku mintak maaf sebab aku sememangnya tengah trying too hard nak menampakkan yang diri aku ni seorang yang kelakar. Pathetic am I. So let us move on to the the list of little things you can do for your boyfriend.

Notes
Ada tiket bas RapidKL? Kertas pembungkus coklat? Tisu KFC? Tuliskan kata-kata bermakna di permukaan kertas tersebut dan berikan kepada teman lelaki anda. Lebih manis jikalau anda mengambil dompet si dia dan menyelitkan nota tersebut di tempat menyimpan wang tanpa pengetahuan si dia. Semestinya si dia tersenyum gembira bila menyedari nota berkenaan. Ianya juga berguna untuk memastikan adakah teman lelaki anda curang apabila anda melihat nota tersebut sudah tiada di dalam dompet berkenaan.

Needs
Orang melayu pernah cakap, nak menang hati suami kena menangkan dulu perut beliau. Back to the basic needs of human, food. Same goes here. Cook and serve him. Buy him some boxer. Hadiahkan sebuah banglo ketika hari jadinya. Hal ini demikian kerana lelaki tend to ignore and forget his basic needs sepanjang hayatnya didunia. Termasuk juga tanggungjawab. Kalau tak pandai memasak tu, cukuplah sahaja bila berjumpa membelikan si dia coklat ataupun sekotak rokok mahupun sekarton kerana kadangkala rokok itu juga keperluan seorang lelaki. Sekali lagi, lawak tak jadi.

Nap
Tidur yang cukup itu merupakan awet muda. Bertuahlah bagi sang lelaki kalau mendapat teman wanita yang tidur awal serta menjaga kantung mata daripada timbul. Hal ini demikian kerana, lelaki ramai yang menghabiskan masa di waktu malam untuk menghiburkan diri. Aktiviti seperti futsal, bergebang, bong atau pun berdisko lebih sesuai dijalankan tanpa bebelan serta panggilan dan juga pesanan ringkas yang datang daripada teman wanita yang tidak tidur awal dan penyibuk. Maka lebih lapang pemikiran si dia dan lebih ceria jadinya hubungan kamu berdua. Tidak dilupakan juga aktiviti qiamulail dan ceramah politik.

3N di atas merupakan little things you can do for your boyfriend. Malu untuk saya jadikannya 4N kerana barangkali ianya mampu membawa kepada maksud yang lain pula. Diharap semua dapat memahami keadaan saya. Kiranya anda mahu tips big things you can do for your boyfriend pula, sila rujuk pada list di atas sekali. Sekian sahajalah tips saya untuk harini. Segala yang baik itu datangnya daripada tuhan dan yang buruk itu juga datangnya daripada tuhan tetapi dizahirkan kepada diri saya sendiri. Wabillah hitaufik walhidayah, wassalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Goodbye.

raar


13 comments:

Lucifer said...

mana buku? kikiki.

Lucifer said...

maksud aku.. aku tak tahu kategori apa buku tu.

intan.maisarah said...

..

ex aku tinggalkn aku sbb dah dapt gadis eropah. .

:)


(aku faham joke ko.)

Akim Iqbal said...

haha..

Raihana Izzati said...

tulis i love you besar2 atas note rm50 banyak2.

Ye saya memang romantik.kthnxbai.

Amiey White said...

ayat raihana win

eszol raar said...

poen punya zack!!!


penyibuk!

Siti Mashitah Saidin said...

yg tulis note tuh, sweet la!

Khairul Antasha said...

diwaktu mlm juga lelaki sibuk berfoya-foya di fesbuk,twitter..tag sana tag sini..erkkkk...

hadiahkan rokok???haihhh..ramainya lelaki sengih2 bc ayat tu

Danish. said...

first sentences. gelak gilegile.

catherine- said...

owhh~ part rokok tu mmg betul dowh!
beli rokok dunhill sekaton kt airport duty free shop akan buat dia lebih girang berbanding belikan dia sekaton coklat daim.

=="

Pena Marhaen said...

cath:mesti boifren kamu hisap rokok kan??kan??

catherine- said...

pena marhaen hujung lorong: ==" semua ex aku perokok tegar tahu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...