Thursday, April 7, 2011

mukadimah bermadah tak berhelah

Hai lovelicious!

First of all tujuan aku create blog ni untuk memuntahkan rasa kejiwangan yang sekian lama bersemadi ni. Kalau asyik nak berkarat je kat blog aku tu menyampah pulak orangkan nanti ada pulak anon yang carik lobang jee. *rolling eyes* Lagipun banyak blog kebelakangn ni yang ayik hentam perempuan. Tapi takde pun yang nak bangkit nak tegakkan hak kita ni sebagai perempuan. Mungkin betul kata-kata dorang semua pasal perempuan tapi sebab apa perempuan bertindak macam tu? Hai.. kalo takde angin masakan pokok bergoyang ye dak? Kat sini aku mungkin cam tiru idea-idea group blogger yang lain. Sorry cuma terfikir je benda tu. Almaklumlah musin-musim harus study macam nilah setan banyak kasi idea buat benda lagha. Muahaha.

Nasi tambah : blog ini turut diselitkan dengan teguran yang membina untuk kita semua. *tangan didada mata keatas*

Enjoysss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...