Friday, May 20, 2011

ganas itu menawan

hye peeps!
sihat? dah mkn?
hahaha

ok...
alkisah aku ni dah busy mcm PM....
sibuk mcm agen FBI..
so, aku xde ms nak menghapdate natang2 ni...
tp sekarang ni aku ada satu isu yang aku nak ketengahkan kat korg..

**
biar muka lu nampk ganaz, jalan lu bikin laki2 cuak, janji hati lu lembut mcm marshmallow...
ni statement aku...
apa pendapat korang tentang perempuan mcmni?
ok maybe ade antara korg yg mcm xpaham lg kan...meh aku bg korg beberapa jenis pompuan mcmni

  1. rambut boy cut, baju nak boy nye cutting, jalan nak macho, suar nak style...
  2. rambut kasi pacak, jalan mmg jantan habis, style ckp mmg handsome, baju suar sume complete set jantan
  3. rambut dah ladies, baju xde pattern ladies, suar nak jeans selalu, kasut nak sporty, jalan dia,,pergh! kalau dr belakang mcm jantan zaman rock kapak, 
  4. tudung da comey, muka pon alahai comey gila...baju sume ala2 gadis muslimah sporty moden tapi jalan adui mak...JANTAN habis..
  5. muka sumpah comey, ko pakai plak shawl ala2 hana tajima, kasut kau pon dah pumps, tapi ko jalan mcm jantan , ko ckp kasar habis..
haaaa...ni antara golongan2 yang aku ckp awal2 td..
ok..aku ni tergolong dalam no 4..hahahhaha gebang habis aku ni...
xkisahla kan sapa pon aku...yang penting aku nak tau la jugak kan, apa buruknye perempuan mmcni?

**
bagi aku, dar personal aku,
aku lagi suka gadis2 mcmni even aku tau dorg ni lagi leceh dr gadis2 semasa yang ikut trend, high heels, make up segalan n etc...
aku suka sbb popmpuan2 mamni cool.. x mudah melatah bila jadi pape... biar dia sentap tapi dia rilek je...xpayah nak nangis mcm hareemmm, xpayah nak buat muka selalu.....

**
ade mmber aku pernah btau aku... 'aku suka la awek2 ganas ni.. rasa dorg cool... aku rela dapat awek ganas dr dapat awek tangkap leleh...boleh bikin gado la dpt awek cmtu' see!!
so dari point of view aku, aku dapat simpulkan gadis2 cmni adalah gadis cool, gadis sweet sbb dorg ni akan act cool dalam apa pon situasi.. 

**
jadila gadis yg cool, lembut biar bertempat, gedik berpada-pada, ganas biar kena pada cara, biar semua benda buat biar kena pada tempat dan keadaan... jangan nak gedik mcm haram, jangan depan public ko nak manja2 cam @#$%, pastu dpn public tu jugak ko nak bf ko peluk cium kau... come on la.... guna otak ye gadis2..

**
ok..aku nak tinggalkan korg dgn satu benda....

**
kalau korang ada 1 je peluang dalam hidup, korang rasa perlu ke korang buat semua benda yang jadah haram yang ntah pape dan merugikan hidup korg??? seperti kehilangan maruah diri???

**cuba clorox dan vanishkan otak korg dgn entry ni**


14 comments:

ismey said...

Okay terasa nanges mcm haremm. -.-'

ismey said...

Aku no 5. Haha

Raihana Izzati said...

bak nom kwn kau.kui3

rita_mawarbiru said...

setuju!!!....garang pun menawan gak....HAHA....

eszol raar said...

aku setuju, aku suka mereka yg otai dan cool dan pandai melawan


btw,aku nombor 5

D. Danish said...

gurls aje. yu pilih kaseh nie clorox ! haihh~

serenity said...

pecer. im not listed. >___<

nor ramizah ramlan. said...

aku terlist. kot. HAHA

miss clorox_xoxo said...

aku je yg cool ok..hahahha
danish: aie x pilih kasih la...i jujur hahaha

miss clorox_xoxo said...

aku je yg cool ok..hahahha
danish: aie x pilih kasih la...i jujur hahaha

cath said...

ok.. aku xde dalam semua list tu.

perlu ke aku menangis? kikiki~

actly, aku memilih utk menjadi wanita sejati, lemah lembut, ayu dan menawan jalan x kengkang <-- ==" buruk wehh! tapi satu yang paling penting, TEGAS!

miss clorox_xoxo said...

bagusla cath..setiap org ada pendapat masing2 tentang kehidupan..semoga berjaya.... :)

cath said...

clorox~ aku x garang. aku ini lembik tahuu~
ngee~ tp aku punya mulut yg sgt jahat bila org buat silap besar ngn aku.

eh, soalan ko tu xde org jawab lg yeh? bg aku, sbb hidup hanya sekali,so buat la apa yg terbaik utk diri sendiri n family. ok...mcm aku ni jenis yg fikirkan family 1st. so mmg aku x kan buat benda bodoh yg akn memalukan family.

rinur Nur said...

nak kenal gurl je 0176266417

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...